Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Amanida de patata

  • (0 estrelles/0 vots)

Ingredients

Per a 4 persones

  • 800 g de patates petites i fermes, per exemple patates noves, Charlotte
  • 2 dl de brou de pollastre
  • 1 dl de vi blanc o de sidra
  • sal
  • pebre
  • 1 manat de ravenets, picats
  • 2 culleres de vinagre
  • 3-4 culleres d'oli de colza
  • 1/2 tassa d'herbes picades, per exemple cibulet o julivert, algunes fulles de ravenets,
  • 100 g d'Emmentaler AOP, en encenalls

Preparació

  1. Rentar les patates amb un raspall, partir-les longitudinalment. Coure-les en una cassola tapada al vapor.
  2. Bullir el brou amb el vi i reduir-lo a 1 dl. Abocar sobre les patates calentes, condimentar. Deixar refredar amb la tapa.
  3. Abans de servir, barrejar amb cura les patates amb els ravenets, el vinagre, l'oli i les herbes. Posar per sobre les fulles dels ravenets i l'Emmentaler AOP.
Truc de preparació

Per emportar: posar l'amanida de patata en un recipient hermètic.

Informació nutricional

Acompanyament: amanida verda o una salsitxa a la brasa.

Formatge en aquesta recepta

Emmentaler AOP

avaluar

Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.