Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Amanida de mesclum amb vinagreta a l'Sbrinz

  • Sense carn
  • (0 estrelles/0 vots)

Ingredients

Per a 4-6 persones

Per a l'amanida:

  • 300 gr de diversos tipus d'amanida, p.ex. enciam, xicoira amarga (chicorée), créixens, verdolaga.
  • 1-2 mans d'herbes silvestres barrejades, p.ex. all d'ós, agrella, dent de lleó, ruca, créixens d'aigua
  • 2-3 rams d'herbes aromàtiques, p.ex. cerfull, sajolida de jardí, julivert, estragó
  • 1-2 mans de flors comestibles, p.ex. clavell, flor de cebollí
  • 100 gr de Sbrinz a rodanxes

Per a la vinagreta:

  • 4 cullerades de vinagre de llimona
  • 1 cullerada de vi blanc sec
  • 6 cullerades d'oli
  • 2 cullerades de Sbrinz, acabat de ratllar
  • 1 petit gra d'all, espremut
  • ½ culleradeta de mel líquida
  • Sal, pebre

Preparació

Per a l'amanida:

  1. Tallar les amanides, les herbes salvatges i herbes silvestres i herbes aromàtiques d'una mida adequada per a la boca. Revolver amb les flors i el Sbrinz en un recipient gran.

Per a la vinagreta:

  1. Barrejar tots els ingredients i condimentar. Afegir a l'amanida poc abans de servir.
Truc de preparació

Adaptar la barreja d'amanides segons la temporada. També es poden fer servir flors de margarides, caputxines, dent de lleó o herbes, com romaní i borratja.

Formatge en aquesta recepta

Sbrinz AOP

avaluar

Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.