Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Amanida de formatge i salsitxa

  • (0 estrelles/0 vots)

Ingredients

Per a 4 persones

Salsa d'amanida:

  • 3 culleres de vinagre, sal, pebre, 4 culleres d'oli de colza, 2 culleres de cibulet, picat

Amanida:

  • 250 g de pastanaga, pelada, tallada en bastonets, 2-4 salsitxes tipus cervelat, tallades per la meitat longitudinalment i després per la meitat un altre cop, 250 g de L'Etivaz o Gruyère, tallats en bastonets, 1/2 cogombre d'amanida, tallat en rodanxes, 6 cogombrets en vinagre, tallats en rodanxes, 1 manat de ravenets, pelats, tallats en rodanxes

Preparació

Salsa d'amanida:

  1. 1 Per a la salsa, batre tots els ingredients. 2 Per a l'amanida, escaldar la pastanaga en aigua amb sal. Escórrer i deixar refredar. Barrejar amb la salsa i la resta d'ingredients. 3 Disposar l'amanida als plats.
Truc de preparació

Servir amb pa integral.

Formatge en aquesta recepta

L'Etivaz AOP

Le Gruyère AOP

avaluar

Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.