
Amanida de formatge i salsitxa
Ingredients
Per a 4 persones
Salsa d'amanida:
- 3 culleres de vinagre, sal, pebre, 4 culleres d'oli de colza, 2 culleres de cibulet, picat
Amanida:
- 250 g de pastanaga, pelada, tallada en bastonets, 2-4 salsitxes tipus cervelat, tallades per la meitat longitudinalment i després per la meitat un altre cop, 250 g de L'Etivaz o Gruyère, tallats en bastonets, 1/2 cogombre d'amanida, tallat en rodanxes, 6 cogombrets en vinagre, tallats en rodanxes, 1 manat de ravenets, pelats, tallats en rodanxes
Preparació
Salsa d'amanida:
- 1 Per a la salsa, batre tots els ingredients. 2 Per a l'amanida, escaldar la pastanaga en aigua amb sal. Escórrer i deixar refredar. Barrejar amb la salsa i la resta d'ingredients. 3 Disposar l'amanida als plats.