Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Amanida de formatge i salsitxa

  • (0 estrelles/0 vots)

Ingredients

Per a 4 persones

Salsa d'amanida:

  • 3 culleres de vinagre, sal, pebre, 4 culleres d'oli de colza, 2 culleres de cibulet, picat

Amanida:

  • 250 g de pastanaga, pelada, tallada en bastonets, 2-4 salsitxes tipus cervelat, tallades per la meitat longitudinalment i després per la meitat un altre cop, 250 g de L'Etivaz o Gruyère, tallats en bastonets, 1/2 cogombre d'amanida, tallat en rodanxes, 6 cogombrets en vinagre, tallats en rodanxes, 1 manat de ravenets, pelats, tallats en rodanxes

Preparació

Salsa d'amanida:

  1. 1 Per a la salsa, batre tots els ingredients. 2 Per a l'amanida, escaldar la pastanaga en aigua amb sal. Escórrer i deixar refredar. Barrejar amb la salsa i la resta d'ingredients. 3 Disposar l'amanida als plats.
Truc de preparació

Servir amb pa integral.

Formatge en aquesta recepta

L'Etivaz AOP

Le Gruyère AOP

avaluar

Recipe source

Diese Rezept wurde von Swissmilk zur Verfügung gestellt. Die Swissmilk Website umfasst über 8‘000 Gratis-Rezepte, Kulinarische Tipps, Wissenswertes über Milch und Ernährungsinformationen.
Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.