Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Amanida de formatge alpí

  • 30 min. preparació, 30 min. Temps total
  • (0 estrelles/0 vots)

Ingredients

Per a 4 persones

Salsa d'amanida:

  • 3 culleres de vinagre d'herbes, 2 culleretes de mostassa, sal, pebre, 5 culleres d'oli de colza, 300 g de formatge alpí de pasta dura o semidura (per exemple Berner Alpkäse DOP jove, tallat en daus, 1 branca mitjana d'api, estofada, tallada en rodanxes, 2-3 salsitxes tipus Cervelat pelades, partides longitudinalment, tallades en rodanxes, 1-2 pomes vermelles, estofades, tallades primer en quarts i després en làmines, 1 ceba vermella, tallada en làmines fines

Preparació

Salsa d'amanida:

  1. Salsa d'amanida: barrejar tots els ingredients. 2 Afegir a la salsa el formatge, la branca d'api, les salsitxes cervelat, les pomes i la ceba, barrejar.

avaluar

Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.