Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Amanida de formatge

  • Sense carn
  • (0 estrelles/0 vots)

Ingredients

Per a 4 persones

  • 300 g de Gruyère, tallat en bastonets
  • 100 g d'api, tallat en bastonets
  • 100 g de porro, tallat en rodanxes fines

Salsa:

  • 180 g de iogurt natural, 50 g de pastanaga, tallada en trossets, 3 culleres de vinagre de poma, 2 culleres d'oli de colza, sal, pebre
  • Uns encenalls de pastanaga i una mica d'anet per decorar

Preparació

  1. Barrejar el formatge, l'api i el porro, repartir-ho en bols.
  2. Per a la salsa, passar pel batedor tots els ingredients i condimentar. Napar el formatge i les verdures amb la salsa, guarnir amb pastanaga.
Truc de preparació

A més del Gruyère, també es pot fer servir Emmentaler. La salsa també es pot servir amb amanida verda o amanida de patata.

Formatge en aquesta recepta

Le Gruyère AOP

avaluar

Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.