Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Amanida de fonoll al Gruyère AOP

  • 20 min. preparació, 10 min. Temps de cuinat, 30 min. Temps total
  • Vegetariana
  • (5 estrelles/1 vots)

Ingredients

Per a 4 persones

Per l'amanida:

  • 250 g de tomàquets cherry
  • 1 cs d'oli d'oliva
  • 3 endívies, tallades a làmines
  • 3 fonolls
  • 3 endívies vermelles tallades a làmines
  • 1 cs de suc de llimona
  • Sal i pebre
  • 100 g de Le Gruyère AOP tallat a làmines

Per a la vinagreta a la mostassa:

  • 2 cs de mostassa
  • 2 cs de vinagre de vi blanc
  • 1 gra d'all
  • 2 cs d'oli d'oliva
  • Garnitur: 1 Handvoll Brunnenkresse

Preparació

Per l'amanida:

  1. Preescalfar el forn a 225 °.
  2. En un recipient barrejar els tomàquets amb l'oli, sal i pebre. Posar-los sobre una safata de forn coberta amb paper papir i coure durant uns 7 o 10 minuts. Reservar.
  3. Tallar a làmines la part baixa, de color blanc, de les plantes de fonoll.
  4. En un recipient, barrejar les endívies amb el fonoll i el suc de llimona.
  5. Repartir les endívies, el fonoll, els tomàquets rostits i les làmines de Le Gruyère AOP en els plats.
  6. Amanir amb la vinagreta.

Per a la vinagreta a la mostassa:

  1. Picar l'all molt fi
  2. En un recipient, barrejar la mostassa, el vinagre, l'all, la sal, el pebre i l'oli d'oliva.
  3. Reservar.
Recomanació

Pots decorar cada plat amb un manat de créixens per sobre.

Formatge en aquesta recepta

Le Gruyère AOP

avaluar

Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.