
Amanida de col arrissada, magrana i Tête de Moine AOP
- Sense carn
Ingredients
Per a 6 amanides petites
- 100 g de Tête de Moine AOP (10 rosetes)
- 6 branques gruixudes de col arrissada
- 1 magrana
- 3 cullerades soperes d'oli d'oliva
- 4 cullerades soperes de suc de taronja
- 2 cullerades soperes de xarop d'auró
- 2 cullerades soperes de mostassa
- 2 grapats de nabius secs
- 2 grapats d'ametlles
- Sal i pebre
Preparació
- Obriu la magrana, buideu i reserveu els grans.
- Prepareu la vinagreta: en un bol, barregeu l'oli d'oliva, la mostassa, el xarop d'auró, el suc de taronja, la sal i el pebre.
- Netegeu la col, treieu la tija i talleu en rodanxes. Col·loqueu les fulles en un recipient per a amanides, poseu la vinagreta a sobre i barregeu enèrgicament. Reserveu.
- Amb l'ajuda de la girolle, rasqueu el Tête de Moine AOP en rosetes.
- Reserveu les més boniques i barregeu les altres amb la col, els grans de magrana, els nabius secs i les ametlles prèviament torrades i picades.
- En el moment de servir, decoreu amb les rosetes reservades.
vídeo
Formatge en aquesta recepta
