
Amanida de carbassons i Le Gruyère AOP
- Sense carn
Ingredients
Per a 4 persones
Para la vinagreta:
- 2cs de suc de llimona
- 2 cs d'oli d'oliva
- 1 cc de tàperes, rentades
- 1 escalunya picada
- 1 gra d'all picat
Per l'amanida:
- 2 carbassons mitjans tallats en làmines al llarg
- 80 g de Gruyère AOP en fines làmines
- Sal i pebre
Preparació
Para la vinagreta:
- Barregi el suc de llimona, la sal i el pebre. Després afegiu l'oli i remogui.
- Afegiu les tàperes, l'all i l'escalunya, mantenir fred.
Per l'amanida:
- 1. Coure al vapor els carbassons durant 2-3 minuts.
- 2. En un recipient barrejar els carbassons amb la vinagreta.
Recomanació
Repartir els carbassons i el formatge en els plats. Decorar amb pernil en forma de xips.
Formatge en aquesta recepta
