Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Amanida de carbassons i Le Gruyère AOP

  • Vegetariana
  • (0 estrelles/0 vots)

Ingredients

Per a 4 persones

Para la vinagreta:

  • 2cs de suc de llimona
  • 2 cs d'oli d'oliva
  • 1 cc de tàperes, rentades
  • 1 escalunya picada
  • 1 gra d'all picat

Per l'amanida:

  • 2 carbassons mitjans tallats en làmines al llarg
  • 80 g de Gruyère AOP en fines làmines
  • Sal i pebre

Preparació

Para la vinagreta:

  1. Barregi el suc de llimona, la sal i el pebre. Després afegiu l'oli i remogui.
  2. Afegiu les tàperes, l'all i l'escalunya, mantenir fred.

Per l'amanida:

  1. 1. Coure al vapor els carbassons durant 2-3 minuts.
  2. 2. En un recipient barrejar els carbassons amb la vinagreta.
Recomanació

Repartir els carbassons i el formatge en els plats. Decorar amb pernil en forma de xips.

Formatge en aquesta recepta

Le Gruyère AOP

avaluar

Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.