
Amanida César amb Tête de Moine AOP
Ingredients
Per a 2 persones
Per l'amanida
- 3 rosetes de Tête de Moine AOP
- 2 enciams
- 2 filets de pollastre
- Alguns tomàquets cherry
- Crostons
- Alfàbrega italiana
Per a la salsa:
- 1 rovell d'ou
- 1 culleradeta de mostassa
- 1 llimona
- 2 rosetes de Tête de Moine DOP esmicolades
- 1 culleradeta de crema fresca
- 1/2 gra d'all
- 5 cl d'oli de colza
- salsa Worcestershire
- sal i pebre
Preparació
Per l'amanida
- Renti i assequi l'enciam. Talli els tomàquets cherry per la meitat o quarts.
- Talli els filets de pollastre a rodanxes i fregeixi en una paella amb una mica d'oli i una mica de mantega. Sal, pebre i reserva.
- Barregi bé, sal i pebre. Feu l'amanida en els plats incorporant tots els ingredients. Escampar-hi salsa César, l'alfàbrega i col·locar rosetes de Tête de Moine AOP.
Per a la salsa:
- Pela i pica l'all. Barregi el rovell d'ou, la mostassa i el suc de llimona. Afegiu l'all, l'oli i la crème fraîche, les rosasses esmicolats de Tête de Moine DOP i una mica de salsa Worcestershire.