Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Amanida César amb Tête de Moine AOP

  • (0 estrelles/0 vots)

Ingredients

Per a 2 persones

Per l'amanida

  • 3 rosetes de Tête de Moine AOP
  • 2 enciams
  • 2 filets de pollastre
  • Alguns tomàquets cherry
  • Crostons
  • Alfàbrega italiana

Per a la salsa:

  • 1 rovell d'ou
  • 1 culleradeta de mostassa
  • 1 llimona
  • 2 rosetes de Tête de Moine DOP esmicolades
  • 1 culleradeta de crema fresca
  • 1/2 gra d'all
  • 5 cl d'oli de colza
  • salsa Worcestershire
  • sal i pebre

Preparació

Per l'amanida

  1. Renti i assequi l'enciam. Talli els tomàquets cherry per la meitat o quarts.
  2. Talli els filets de pollastre a rodanxes i fregeixi en una paella amb una mica d'oli i una mica de mantega. Sal, pebre i reserva.
  3. Barregi bé, sal i pebre. Feu l'amanida en els plats incorporant tots els ingredients. Escampar-hi salsa César, l'alfàbrega i col·locar rosetes de Tête de Moine AOP.

Per a la salsa:

  1. Pela i pica l'all. Barregi el rovell d'ou, la mostassa i el suc de llimona. Afegiu l'all, l'oli i la crème fraîche, les rosasses esmicolats de Tête de Moine DOP i una mica de salsa Worcestershire.
Recomanació

Decorar amb rosetes de Tête de Moine AOP

Formatge en aquesta recepta

Tête de Moine AOP

avaluar

Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.