
Amanida Cèsar amb rosetes de Tête de Moine AOP
Ingredients
Per a 4 persones
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- 400 g de filet de pollastre, tallat a daus
- 100 g de pa dur
- 1 culleradeta d'all sec
- 1 enciam de la varietat romana, tallat a tires
- 12 anxoves, tallades a daus
- ½ manat de coriandre picat
- ½ manat de julivert picat
- Sal i pebre
- 20 rosetes de Tête de Moine AOP
Per a la Salsa Cèsar:
- 6 cullerades de maionesa casolana o llista per utilitzar
- 2 cullerades de salsa anglesa (salsa Worcestershire)
- 1 culleradeta de suc de llimona
- 2 cullerades de llet
Preparació
- Preescalfi una graella. Cobreixi els daus de pollastre amb una cullerada d'oli d'oliva. Salpebri. Cuini el pollastre a la graella tres minuts per cada costat. Reservi.
- En un bol, barregeu els crostons amb l'oli d'oliva restant i l'all sec. Dauri'ls durant dos minuts en una paella calenta mentre remena. Reservi. En un bol per a amanides, barregi l'enciam amb anxoves, els crostons, el pollastre a daus, coriandre i julivert.
- Col·loqui l'amanida en un plat. Cobreixi amb salsa Cèsar. Decori amb rosetes de Tête de Moine AOP.
Per a la Salsa Cèsar:
- Barregi en un bol la maionesa amb la salsa anglesa, el suc de llimona, la llet, la sal i el pebre.
- Reservi.
Formatge en aquesta recepta
