Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Amanida Cèsar amb rosetes de Tête de Moine AOP

  • (4.7 estrelles/3 vots)

Ingredients

Per a 4 persones

  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • 400 g de filet de pollastre, tallat a daus
  • 100 g de pa dur
  • 1 culleradeta d'all sec
  • 1 enciam de la varietat romana, tallat a tires
  • 12 anxoves, tallades a daus
  • ½ manat de coriandre picat
  • ½ manat de julivert picat
  • Sal i pebre
  • 20 rosetes de Tête de Moine AOP

Per a la Salsa Cèsar:

  • 6 cullerades de maionesa casolana o llista per utilitzar
  • 2 cullerades de salsa anglesa (salsa Worcestershire)
  • 1 culleradeta de suc de llimona
  • 2 cullerades de llet

Preparació

  1. Preescalfi una graella. Cobreixi els daus de pollastre amb una cullerada d'oli d'oliva. Salpebri. Cuini el pollastre a la graella tres minuts per cada costat. Reservi.
  2. En un bol, barregeu els crostons amb l'oli d'oliva restant i l'all sec. Dauri'ls durant dos minuts en una paella calenta mentre remena. Reservi. En un bol per a amanides, barregi l'enciam amb anxoves, els crostons, el pollastre a daus, coriandre i julivert.
  3. Col·loqui l'amanida en un plat. Cobreixi amb salsa Cèsar. Decori amb rosetes de Tête de Moine AOP.

Per a la Salsa Cèsar:

  1. Barregi en un bol la maionesa amb la salsa anglesa, el suc de llimona, la llet, la sal i el pebre.
  2. Reservi.

Formatge en aquesta recepta

Tête de Moine AOP

avaluar

Visió general de la recepta

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.