Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Assaboreix l'amor amb Emmentaler AOP

Qualitat i sabor suïssos en el dia més romàntic de l'any. Sorprèn amb aquests deliciosos cors farcits d'Emmentaler AOP.

Barcelona, febrer de 2020.- Enamorar més a la teva parella no és possible... o sí? 

Amb aquest saborós formatge, aconseguiràs que se senti la persona més afortunada del món en un dia tan especial com avui. 

 

El millor de Suïssa en un sol formatge. 

Famós pels seus forats de la mida de cireres i la seva excel·lent qualitat i tradició, l'Emmentaler AOP és conegut com el rei dels formatges a tot el món. S'elabora de forma artesanal seguint antigues receptes que daten del s. XIII i compta amb el segell AOP (Appellation d'Origine Protegée), que és un signe de qualitat oficial reservat als productes típics d'una regió delimitada i realitzats segons un procés tradicional.

Aquest país alpí renúncia voluntàriament a l'ús de conservants i els seus formatges són únics, cada un d'ells fet curosament i amb una qualitat inigualable. A més, està prohibit l'ús d'hormones i antibiòtics en la criança de les vaques, i aquestes s'alimenten únicament de pastures i herbes naturals. 
 

Cal destacar també que per produir un quilogram d'aquest formatge són necessaris uns 12 litres de llet, i que l'Emmentaler AOP, com tots els formatges suïsos, no conté ni gluten ni lactosa.

 

El millor aliat per a una vetllada romàntica i deliciosa

A continuació, des de Formatges de Suïssa, et proposem una recepta perfecta en la qual l'Emmentaler AOP es convertirà en el tercer convidat a la taula. Des d'un deliciós esmorzar, a un dinar o sopar romàntic amb la teva parella, què hi ha millor que sorprendre-la amb alguna cosa feta amb tot l'afecte del món? Aquí tens els passos per impressionar-la de la millor manera.

Raviolis de cor amb Emmentaler AOP i salsa Prosecco

enrere

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.