Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Tête de Moine AOP: el formatge més florar des dels prats de Suïssa a la teva taula

Les flors i l'herba de les valls alpines són l'origen d'aquesta deliciosa varietat helvètica.

A més, aquest formatge tan especial es presenta i consumeix en forma de flor.

Decora la teva primavera amb les flors de Tête de Moine AOP

La primavera ja és aquí. Els arbres tornen a vestir-se de verd, els dies s'allarguen i les flors inunden els prats. Si a tu també et encanta aquesta època de l'any i vols celebrar-ho, et proposem un formatge ideal per a això. A continuació, t'expliquem per què:

Dels vasts valls alpines a la teva taula

El Tête de Moine AOP és un formatge semidur elaborat artesanalment a partir de la llet de vaques que pasturen lliurement pels prats de la regió del Jura de Berna. Allà s'alimenten d'herbes i flors que atorguen a aquesta varietat de formatge suís diferents tonalitats de groc i ivori, segons l'època de l'any. El seu acurat procés d'elaboració, totalment artesanal i natural, sense additius ni hormones, dóna com a resultat un saborós formatge de inimitable aroma i sabor intens.

En definitiva, el Tête de Moine AOP t'ofereix l'oportunitat perfecta de transportar l'essència dels prats de les regions suïsses a qualsevol taula ia més és apte per a celíacs i intolerants a la lactosa.

Floreix a la primavera a la teva cuina

Des dels seus orígens, el Tête de Moine AOP és reconegut mundialment per la curiosa i peculiar forma de clavell amb la qual és servit. És la seva suau textura el que permet que en ser rascat amb la girolle adopti la seva mítica forma, que ens recorda al seu origen completament natural: les flors del camp suís culminen en delicades flors de formatge que es fonen a la boca. Sens dubte, el Tête de Moine AOP és l'opció perfecta per a decorar els teus plats i donar-los un deliciós toc primaveral.

A continuació, t'oferim una deliciosa recepta perfecta per celebrar l'arribada d'aquesta època de l'any amb magnificència:

Tabulé de col·liflor amb Tête de Moine AOP

enrere

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.