Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Puja l'aposta i atreveix-te amb una truita de patates i formatge suís Appenzeller®!

Una parella que funciona de meravella, perquè el caràcter fort i aromàtic d'aquest formatge es fondi amb la untuositat de l'ou.

 

Consumir una porció de formatge Appenzeller®, almenys, dues vegades a la setmana cobreix les necessitats que marca la dieta mediterrània.

Puja l'aposta i atreveix-te amb una truita de patates i formatge suís Appenzeller®!

Uns ingredients bàsics: patates, ous, oli d'oliva i sal, i una lluita constant entre els comensals, per definir quina és la millor: amb ceba o sense ella, l'ou més o menys quallat (gairebé líquid o mazacote), el tall de la patata en daus o rodanxes... I si en el Dia Internacional de la Truita de Patates pugem l'aposta afegint un altre ingredient? El formatge. I en concret el misteriós Appenzeller® suís.

 

El seu caràcter fort, aromàtic i amb uns certs matisos salins marida a la perfecció amb la untuositat de l'ou. Afegit al plat més tradicional i reconegut de la cuina espanyola –amb perdó de la paella- aporta noves sensacions organolèptiques de matisos salats. A més, contribueix a cobrir les necessitats de la dieta mediterrània, basada en una alimentació saludable i un estil de vida equilibrat, sense renunciar a gaudir i al plaer davant la taula.

 

Aquesta dieta inclou els làctics com una font fonamental de proteïnes d'alt valor biològic que s'han de consumir diàriament perquè contenen microorganismes beneficiosos per a la salut. En el menú setmanal mediterrani es recomana menjar formatge, almenys, dues vegades per setmana. A més de prendre-ho com a aperitiu, pot formar part de plats deliciosos de la cuina, com és la truita de patates.

Article secció + tema
enrere

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.