Nadal fondue
Sorprèn als teus amics amb una de les joies de la gastronomia suïssa. Le Gruyère AOP, el formatge imprescindible per a la fondue original Moitié-Moitié.
Transporta Suïssa a la teva taula per Nadal
![[Translate to CA (Spain):]](/fileadmin/_processed_/c/8/csm_%40Gruyere_AOP__1__5408ecc633.jpg)
El Nadal ja és aquí, el moment perfecte para reunir-se amb els amics i gaudir de les festes més especials. I no hi ha millor forma de fer-ho que preparar-los una fondue ben calenta a base de Le Gruyère AOP!
L’autèntic sabor suís a la teva taula
Aquesta deliciosa delicatessen suïssa és, sense dubte, el plat ideal per a aquests dies de l’any en els que el fred es fa notar. Així que, et recomanem l’autèntica fondue Moitié-Moitié, que s’elabora amb dos deliciosos formatges helvètics: Le Gruyère AOP y Vacherin Fribourgeois AOP. La podràs gaudir acompanyada d’un bon vi blanc, un té negre suau o un suc de poma. Per mullar, l’ingredient ideal és el pa blanc (a poder ser una mica sec), encara que també queda perfecta amb carn o patates cuites.
Le Gruyère AOP: tradició i artesania des de 1115
Aquest deliciós formatge suís, mundialment reconegut i l’ingredient imprescindible a la fondue Moitié-Moitié, es produeix de forma totalment artesanal i natural, sense additius ni conservants, i mitjançant un procés d’elaboració i de maduració que el fa apte per a tots, perquè no contè ni gluten ni lactosa.
Le Gruyère AOP és, a més, el formatge suís més consumit pels espanyols i, al contrari de la creença popular, no té forats. De sabor delicat, fort i de pronunciat aroma. La llet crua amb la que s’elabora aquesta deliciosa varietat prové de vaques alimentades amb herbes que creixen de manera natural a les zones de muntanya, sense hormones ni antibiòtics.
A continuació, t’oferim la recepta per a elaborar la deliciosa fondue Moitié-Moitié: