Les millors amanides amb Le Gruyère AOP
Gaudeix dels plats més refrescants i saludables amb aquest formatge suís. Le Gruyère AOP és un aliment cent per cent natural, saludable i artesanal.
Reinventa les teves amanides amb Le Gruyère AOP
L'estiu estreny i amb ell, la calor sufocant, així que... Què millor que recórrer a les amanides més fresques i delicioses per oblidar-nos de les altes temperatures? Desde Formatges de Suïssa, et recomanem que incloguis en elles Le Gruyère AOP, un dels formatges suïssos més reconeguts a nivell mundial i l'ingredient perfecte per a elaborar les receptes més refrescants.
Salut, qualitat i artesania en un sol formatge
El formatge preferit dels suïssos s'elabora de forma artesanal seguint antigues receptes que daten del segle XII i compta amb el segell AOP (Appellation d'Origine Protegée), que és un signe de qualitat oficial reservat als productes típics d'una regió delimitada i realitzats segons un procés tradicional.
Per a l'elaboració d'aquest formatge, que procedeix de la regió de la Gruyère, al cantó de Friburg, s'utilitza llet crua, la qual cosa ajuda a mantenir millor les propietats nutricionals de la mateixa, així com les vitamines, provitamines, enzims i bacteris probiòtics, que ajuden a millorar el sistema immunitari. Així mateix, és important destacar que Le Gruyère AOP és també apte per a celíacs i intolerants a la lactosa.
Sabor suís per a les amanides més delicioses
Les amanides són, sense cap dubte, el plat estrella de l'estiu. És per això, que volem recomanar-te les següents receptes amb Le Gruyère AOP, fàcils, ràpides i el més important, refrescants, per ajudar-te a passar els mesos més calorosos de l'any. Gaudeix de les millors amanides amb aquest saborós formatge suís!