Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

L'artista Raffaele Melchionda idea per a Emmentaler AOP una peça única amb motiu de Sant Valentí

Durant el mes de febrer, Emmentaler AOP, el formatge amb forats més famós del món, et regala una peça única perquè ho gaudeixis amb la teva parella: el plat Rose Plate, decorat a mà per aquest reconegut ceramista.

L'artista Raffaele Melchionda idea per a Emmentaler AOP una peça única amb motiu de Sant Valentí

Barcelona, gener 2021 – S'acosta Sant Valentí, una data que, per a tots, és sinònim d'amor. I per celebrar-ho, Emmentaler AOP, el formatge amb forats més famós del món, i l'artista emergent Raffaele Melchionda, mestre de l'art de la ceràmica format a Salermo (Itàlia) i amb seu a artelier39 a la capital suïssa de Berna, ha creat el tàndem perfecte pels amants del formatge i de l'art i es materialitza en el plat Rose Plate, una peça refinada ben elaborada i decorada a mà en la qual l'Emmentaler AOP obsequiarà a tots els consumidors que comprin una quantitat de 300 grams d'aquest apreciat formatge suís. 

La promoció estarà vigent durant el mes de febrer i fins a final d'existències. 

La veritat és que aquesta simbiosi entre el formatge i l'art sorgeix de forma natural. Al llarg dels segles, els mestres formatgers suïssos han traslladat el saber fer i el pes de la tradició en forma de peces úniques d'artesania com l'Emmentaler AOP, un producte fet a mà i basat en el respecte per la naturalesa i animals. Aquests preuats valors són el reflex de la creativitat dels artistes i del talent dels artesans tan hàbils. Aquests valors connaturals que representa el formatge Emmentaler AOP i que s'han transmès al llarg dels segles és el que Raffaele Melchionda ha volgut plasmar i ha interpretat amb el seu treball. 

Així, el considerat rei del formatge suís va començar a produir-se al segle XIII i agafa el seu nom de la vall del riu Emme al cantó de Berna. En l'actualitat. L'Emmentaler AOP s'elabora al voltant de 111 formatgeries a partir de llet fresca i no tractada de vaques que mengen herba i fenc. A més,  tots els additius i ingredients modificats genèticament estan prohibits. A més,  es tracta d’un producte totalment apte per celíacs i intolerants a la lactosa. 

Com a curiositat, un quilogram de formatge requereix uns 12 litres de llet. Les rodes rodones tenen un diàmetre de 80 a 100 cm i un pes de 75 a 120 kg. Mida, tradició i qualitat excepcional fan que l'Emmentaler AOP sigui l'indiscutible rei del formatge arreu del món. L'Emmentaler AOP està disponible en diferents graus de maduresa: des del clàssic suau com la nou (mínim 4 mesos de maduració), passant pel pronunciat Réserve picant (mínim 8 mesos de maduració) fins al criat en cova totalment aromàtic (mínim 12 mesos de maduració) i l'Emmentaler AOP sabor primigeni, madurat de manera única (min. 12 mesos de maduració). Per a tots els gustos. A més, pot consumir-se en fred – trossos o làmines – i en calent, com a ingredient saborós. 

Però, sens dubte, la característica típica de l'Emmentaler AOP són els forats. Són de la mida de cireres i nous i es formen durant el procés de maduració. Uns forats que en Raffaele Melchionda ha materialitzat amb la peça feta a mà Rose Plate. Gaudeix-la amb la teva parella. 

 

Bases de la Promoció Rose Plate Emmentaler AOP 

Antecedents 

Se sol·licita la redacció de les Bases legals d'una Promoció publicitària. L'esmentada Promoció s'emmarca en la tipologia de “Venda amb obsequi (amb limitació d'existències)”. 

1. Objecte 

• Mitjançant les Bases que s'exposen a continuació, la mercantil Switzerland Cheese Marketing Ibérica, SL (C/Mollet, 8 08120 La Llagosta, Barcelona. CIF: B42712844) estableix les normes reguladores de la Promoció Rose Plate Emmentaler AOP, d'ara endavant Promoció. 

• Ateses aquestes bases i durant la vigència de la Promoció, els clients dels establiments de distribuïdors de productes denominació d'origen “Formatges de Suïssa” que participen en la Promoció, podran obtenir l'obsequi descrit en aquestes Bases sempre que hi hagi unitats disponibles (promoció limitada fins a esgotar existències) i es compleixin els requisits de les presents Bases. 

2. Requisits 

• Per poder participar en la Promoció, el client haurà de fer una compra mínima de 300 g o més d’Emmentaler AOP, durant la vigència de la Promoció en els establiments referits i en els termes establerts en les presents Bases. 

• El client ha de ser major d'edat. 

3. Àmbit de la Promoció 

• Aquesta Promoció serà vàlida entre l'1 de febrer de 2021 i el 20 de febrer de 2021, tots dos inclosos tret que s'esgotin les existències de l'obsequi abans de la data fi, i en aquest cas s'entendrà finalitzada. 

• La Promoció es limita geogràficament a Espanya. 

4. Obsequi 

• L'obsequi de la Promoció consisteix en un plat de ceràmica creat per l'artista Raffaele Melchionda. 

5. Mecànica promocional 

• Durant la vigència de la Promoció i en els termes exposats en aquestes Bases, el client que realitzi, en un establiment adherit, una compra superior a 300g de producte obtindrà un (1) obsequi de la Promoció. El client obtindrà un (1) obsequi per cada compra que superi el pes mínim. L'obsequi es lliurarà en el mateix moment de la compra. 

• L'obsequi obtingut sobre la base d'aquesta Promoció queda subjecte a aquestes Bases i no serà possible substituir-ho per diners en metàl·lic i, en cap cas, serà susceptible de canvi, alteració o compensació a petició del client. Si el client rebutja l'obsequi, no se li oferirà cap obsequi alternatiu. 

• La Promoció té caràcter gratuït i no implica en si mateixa un increment en el preu dels productes promocionats, ni cap pagament addicional per a poder participar. 

6. Consideracions generals 

• La simple participació en la Promoció suposa l'acceptació d'aquestes Bases íntegrament, per la qual cosa la manifestació en el sentit de no acceptar-les implicarà l'exclusió del participant i a conseqüència d'això, Switzerland Cheese Marketing Ibérica, SL quedarà alliberada del compliment de l'obligació amb aquest participant contreta en relació amb aquesta Promoció. 

• Switzerland Cheese Marketing Ibérica, SL es reserva el dret de modificar en qualsevol moment les condicions de la present Promoció, fins i tot la seva possible anul·lació abans de la data de tancament de la Promoció, sempre que hi hagués causa justificada, comprometent-se a comunicar amb suficient antelació les noves bases, condicions, o en el seu cas, l'anul·lació definitiva, en la mateixa forma i mitjà que aquestes bases. 

• En cas de frau o una altra mecànica promocional que no respecti les presents normes o la bona fe, Switzerland Cheese Marketing Ibérica, SL es reserva el dret de rebutjar el lliurament del premi al guanyador. 

• Switzerland Cheese Marketing Ibérica, SL no es responsabilitza de les possibles pèrdues, deterioracions, robatoris, retards o qualsevol altra circumstància imputable a tercers que puguin afectar el desenvolupament, participació o Premi de la present Promoció. 

• L'acceptació de l'obsequi pel participant és de caràcter voluntari, renunciant a qualsevol reclamació contra Switzerland Cheese Marketing Ibérica, SL per tal motiu. 

7. Dipòsit de les presents Bases 

• Les Bases d'aquesta Promoció estan a la disposició de qualsevol interessat en la pàgina web www.formatgesdesuissa.es o en les oficines de Switzerland Cheese Marketing Ibérica, SL (C/Mollet, 8 08120 La Llagosta, Barcelona. CIF: B42712844) durant la vigència de la Promoció. 

enrere

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.