Website only available to a limited extent
Please enable cookies to use the website in full extent.

Els moments més especials amb Tête de Moine AOP

Sorprén als teus convidats amb aquest formatge en forma de flor.

Descobreix les receptes més originals i sabroses.

Un sopar amb amics, un aniversari, un aperitiu improvisat, un refrigeri amb la família o un sopar romàntic. El formatge suís Tête de Moine AOP és el complement ideal per amenitzar qualsevol vetllada especial gràcies a la seva peculiar presentació en forma de flor i el seu exquisit sabor.

Salut, artesania i qualitat suïsses
I és que Tête de Moine AOP, com tots els formatges suïssos, s'elabora de forma totalment artesanal i natural i no conté gluten ni lactosa. A més, cap formatge en aquest país alpí pot utilitzar additius per a la seva producció, de manera que la mateixa etiqueta de procedència suïssa és garantia d'aliment cent per cent natural.

Procedent de la regió del Jura de Berna, aquest formatge semidur s'elabora a partir de la llet de vaques que pasturen lliurement i s'alimenten d'herbes i flors que creixen de manera natural a les zones de muntanya i el bestiar mai pot ser alimentat amb ensitjats .

Les flors més saboroses per als teus ocasions especials
Aquest deliciós aliment destaca per la seva peculiar presentació en forma de rosetes, les quals es formen rascándolo amb una girolle, i que adquireixen una fina textura que es fon a la boca fàcilment. De sabor suau, untuós i de tall semi consistent, és particularment apreciat en aperitius, on es pot presentar amb la girolle, decorat amb raïm o fruita seca, però també pot utilitzar-se per decorar altres plats, com canapès, amanides, sopes o postres.

Sopa de carbassa amb Tête de Moine AOP

enrere

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.