Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Aquest Nadal comparteix el sabor amb els formatges de Suïssa

El nadal representa el moment més social de l'any, quan s'aprofita per a retrobar-se amb familiars i amics que no veiem sempre que ens agradaria. Potser aquest nadal moltes trobades seran de manera virtual, però una cosa no canviarà mai: una trobada no és una trobada sense alguna cosa que portar-nos a la boca i un motiu pel qual brindar.

Per aquesta raó, Formatges de Suïssa proposa una forma divertida i deliciosa perquè tots seguim connectats a través de la gastronomia, compartint el sabor de la tradició i identificant-nos amb la personalitat i el caràcter de cadascun dels formatges que componen l'assortiment de formatges suïssos.

Aquest Nadal comparteix el sabor amb Formatges de Suïssa

Digue'm a qui visitaràs aquest nadal i et diré quin formatge suís portar

Videotrucades amb amics per a felicitar-vos les festes.
Tots els dies són bons per a celebrar l'amistat, però en nadal ens agrada retrobem i celebrar-ho amb tots els grups d'amics. Segur que et passaràs hores de xerrada i riures amb ells, encara que sigui de manera virtual. I entre riure i riure, res millor que picar alguna cosa. Acompanya el brindis amb ells amb Emmentaler AOP, perquè és original, natural i pròxim com tu i els teus amics. Perquè és divertit, combina amb qualsevol ingredient i és un imprescindible en qualsevol taula de formatges, com la vostra manera d'entendre la vida.

Visita a casa del cunyat setciències
Aquest any no et lliures de la visita obligada al teu cunyat, aquest ésser que no saps per quina raó, és coneixedor de la veritat absoluta. Perquè la visita se't faci més suportable i quedis en bon lloc, porta't un bon tros de Le Gruyère AOP, elaborat de manera precisa i artesanal des de fa més de 900 anys. El seu autèntic sabor mantindrà les boques dels més experts tancades durant una bona estona mentre degusten la fidelitat d'una qualitat superior.

Una trobada fugaç amb aquest contacte amb el qual has lligat en xarxes, però que encara no coneixes en persona
Portes un temps xatejant, amb missatges i alguna videotrucada, però ara que s'acaba l'any és hora de fer el pas definitiu i veure-us cara a cara. Sorprèn-lo amb el formatge més misteriós de Suïssa. L' Appenzeller® és aromàtic i intens i el secret millor guardat entre els mestres formatgers de la tradicional regió de Appenzell. Just el que necessites per a aquesta ocasió.

La visita més entranyable, la dels avis.
Perquè els avis es mereixen totes les flors del món, i més si les poden menjar. Quan estiguis amb ells, sorprèn-los amb el formatge Tête de Moine AOP i el seu original tall en forma de flor. La riquesa del seu sabor i descobrir que aquestes flors tan particulars es mengen, farà que la teva àvia no torni a dir-te si t'has quedat amb fam i estigui a punt de fer-te uns ous fregits.

 

Compartir el sabor i la naturalesa del millor assortit dels formatges de Suïssa és regalar una experiència única, autèntica, intensa i saborosa, com els teus moments socials d'aquestes festes. Descobreix totes les receptes que pots fer amb l'assortiment de formatges de Suïssa.

enrere

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.