Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Un costum molt espanyol que troba en el formatge suís Emmentaler AOP un perfecte aliat

Espanya és sinònim de fabuloses aportacions gastronòmiques -què dir de la truita, la paella, la fabada...- i també d'un format que resumeix la nostra manera de viure i ha calat entre els que ens visiten: la tapa , sinònim de compartir i socialitzar al voltant de la taula. Aquestes mossegades petites potser serveixen d'aperitiu com de menjar informal i mereixen tot el respecte a l'hora d'escollir els millors ingredients.

 

El formatge suís Emmentaler AOP és, per la seva qualitat i versatilitat, un aliat perfecte. La seva senzillesa de manipulació per tallar i donar diferents formes al formatge (daus, làmines, ratllat, encenalls…) sense que es deformi fàcilment gràcies a la seva textura ferma, així com la seva capacitat per combinar-lo amb un gran ventall de productes, fan d’aquest formatge un ingredient top per a les tapes.

 

Si a tot això li sumem que és un formatge elaborat amb llet crua de vaques que pasturen en llibertat i s'alimenten de pastura fresca i fenc, 100% lliure d'additius artificials, amb tècniques sostenibles i, que és apte tant per a celíacs com per a intolerants a la lactosa, tenim un producte ideal, saludable i apte per a tots, en qualsevol elaboració.

 

 

 

Gilda làctica

 

Ingredients

 

•4 piparres •4 olives farcides d'anxova •4 trossos de formatge Emmentaler AOP •oli d'Oliva Verge Extra

 

Elaboració

 

1.Intercalar en un escuradents la piparra, l'oliva i el formatge Emmentaler AOP. 2. Amanir amb un rajolí d'oli d'oliva verge extra. 3.Si no es consumeix al moment, mantenir submergit en oli fins al moment de servir.

 

 

 

 Pebrots de padró farcits

 

Ingredients

 

 •6 pebrots de padró •100 g de formatge Emmentaler AOP •50 g de xoriço •oli d'oliva verge extra •Sal en escates.

 

Elaboració

 

1.Tallar horitzontalment els pebrots sense partir-los en dos. 2 .Picar el xoriço petit i ratllar o fer dauets petits d'Emmentaler AOP. 3. Emplenar els pebrots amb els dos ingredients anteriors. 4.En una paella antiadherent a foc alt amb un rajolí d'oli d'oliva verge, saltar els pebrots de padró fins que el formatge comenci a fondre's a l'interior i el pebrot comenci a daurar-se. 5.Servir amb una mica de sal en escates per sobre.

 

 

 

Xampinyons farcits

 

Ingredients

 

•4 xampinyons •Sofregit de tomàquet •Emmentaler AOP ratllat •Julivert picat •Oli d'oliva verge •Sal i pebre.

 

 Elaboració

 

1.Rentar els xampinyons i retirar el peu .2. Col·locar cara amunt en un recipient apte per al microones sense amuntegar-se. 3. Salpebrar i afegir una mica de sofregit damunt de cada porció. Escampar-hi el julivert picat i afegir una cullerada d'Emmentaler AOP a sobre. 4. Tapar el recipient i cuinar al microones a màxima potència durant 3-4 minuts. 5. Deixar reposar uns segons i servir amb unes gotes d'oli d'oliva per sobre.

 

 

 

 Muntadets de sobrassada

 

Ingredients

 

•2 llesques de pa de sègol •100 g de sobrassada •100 g d’Emmentaler AOP ratllat •Julivert picat •Oli d'oliva verge extra •Pebre negre.

 

Elaboració

 

1.Untar el pa amb la sobrassada i disposar sobre una safata apta per al forn. 2.Posar el formatge Emmentaler AOP ratllat sobre la sobrassada. 3.Gratinar uns minuts al forn (180ºC) fins que es fongui el formatge. També es pot utilitzar un bufador de cuina per aconseguir un efecte semblant. 4.Acabar amb el julivert picat i servir.

 

 

 

Emmentaler AOP és ideal per elaborar exquisides i diferents tapes degut a la seva versatilitat a l'hora de combinar-lo amb altres aliments.

 

 

 

Coneix millor l’Emmentaler AOP

 

És l'autèntic i original formatge amb forats. Procedent de l'idíl·lica Vall de l'Emme, s'elabora únicament amb ingredients naturals i seguint un procés artesanal. Les vaques s'alimenten de flors i herbes dels prats que aporten al formatge un sabor suau i una característica aroma de nou. La maduració és d'uns 4 mesos.

Un costum molt espanyol que troba en el formatge suís Emmentaler AOP un perfecte aliat

Espanya és sinònim de fabuloses aportacions gastronòmiques -què dir de la truita, la paella, la fabada...- i també d'un format que resumeix la nostra manera de viure i ha calat entre els que ens visiten: la tapa , sinònim de compartir i socialitzar al voltant de la taula. Aquestes mossegades petites potser serveixen d'aperitiu com de menjar informal i mereixen tot el respecte a l'hora d'escollir els millors ingredients.

El formatge suís Emmentaler AOP és, per la seva qualitat i versatilitat, un aliat perfecte. La seva senzillesa de manipulació per tallar i donar diferents formes al formatge (daus, làmines, ratllat, encenalls…) sense que es deformi fàcilment gràcies a la seva textura ferma, així com la seva capacitat per combinar-lo amb un gran ventall de productes, fan d’aquest formatge un ingredient top per a les tapes.

Si a tot això li sumem que és un formatge elaborat amb llet crua de vaques que pasturen en llibertat i s'alimenten de pastura fresca i fenc, 100% lliure d'additius artificials, amb tècniques sostenibles i, que és apte tant per a celíacs com per a intolerants a la lactosa, tenim un producte ideal, saludable i apte per a tots, en qualsevol elaboració.

 

Gilda làctica

Ingredients

•4 piparres •4 olives farcides d'anxova •4 trossos de formatge Emmentaler AOP •oli d'Oliva Verge Extra

Elaboració

1.Intercalar en un escuradents la piparra, l'oliva i el formatge Emmentaler AOP. 2. Amanir amb un rajolí d'oli d'oliva verge extra. 3.Si no es consumeix al moment, mantenir submergit en oli fins al moment de servir.

 

 Pebrots de padró farcits

Ingredients

 •6 pebrots de padró •100 g de formatge Emmentaler AOP •50 g de xoriço •oli d'oliva verge extra •Sal en escates.

Elaboració

1.Tallar horitzontalment els pebrots sense partir-los en dos. 2 .Picar el xoriço petit i ratllar o fer dauets petits d'Emmentaler AOP. 3. Emplenar els pebrots amb els dos ingredients anteriors. 4.En una paella antiadherent a foc alt amb un rajolí d'oli d'oliva verge, saltar els pebrots de padró fins que el formatge comenci a fondre's a l'interior i el pebrot comenci a daurar-se. 5.Servir amb una mica de sal en escates per sobre.

 

Xampinyons farcits

Ingredients

•4 xampinyons •Sofregit de tomàquet •Emmentaler AOP ratllat •Julivert picat •Oli d'oliva verge •Sal i pebre.

 Elaboració

1.Rentar els xampinyons i retirar el peu .2. Col·locar cara amunt en un recipient apte per al microones sense amuntegar-se. 3. Salpebrar i afegir una mica de sofregit damunt de cada porció. Escampar-hi el julivert picat i afegir una cullerada d'Emmentaler AOP a sobre. 4. Tapar el recipient i cuinar al microones a màxima potència durant 3-4 minuts. 5. Deixar reposar uns segons i servir amb unes gotes d'oli d'oliva per sobre.

 

 Muntadets de sobrassada

Ingredients

•2 llesques de pa de sègol •100 g de sobrassada •100 g d’Emmentaler AOP ratllat •Julivert picat •Oli d'oliva verge extra •Pebre negre.

Elaboració

1.Untar el pa amb la sobrassada i disposar sobre una safata apta per al forn. 2.Posar el formatge Emmentaler AOP ratllat sobre la sobrassada. 3.Gratinar uns minuts al forn (180ºC) fins que es fongui el formatge. També es pot utilitzar un bufador de cuina per aconseguir un efecte semblant. 4.Acabar amb el julivert picat i servir.

 

Emmentaler AOP és ideal per elaborar exquisides i diferents tapes degut a la seva versatilitat a l'hora de combinar-lo amb altres aliments.

 

Coneix millor l’Emmentaler AOP

És l'autèntic i original formatge amb forats. Procedent de l'idíl·lica Vall de l'Emme, s'elabora únicament amb ingredients naturals i seguint un procés artesanal. Les vaques s'alimenten de flors i herbes dels prats que aporten al formatge un sabor suau i una característica aroma de nou. La maduració és d'uns 4 mesos.

 

enrere

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.