Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió

Formatge extradur

Maximal
50%
Contingut d'aigua (CAMQG*)

Un formatge extradur típic és l'Sbrinz AOP. Els millors representants dels formatges durs són l'Emmentaler AOP i Le Gruyère AOP. Tots aquests formatges s'han produït amb llet crua natural. Són formatges grassos amb un mínim de 45% de greix en pasta seca i han passat molt de temps de curació. L'Sbrinz AOP està curat i preparat per ser consumit després d'aproximadament 18 mesos i completament curat passats 2-3 anys. L'Emmentaler AOP i Le Gruyère AOP assoleixen un temps de maduració per al consum d'entre 4 i 5 mesos, i estan completament curats a partir dels 7 als 12 mesos.

* Contingut d'aigua a la pasta de formatge sense greix

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.