Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió
Vacherin Mont-d'Or AOP
Vacherin Mont-d'Or AOP

Vacherin Mont-d'Or AOP

«El Vacherin Mont-d'Or AOP és l'única especialitat local de formatge tou de la regió del Jura de Vaud, una terra amb boscos profunds i sumptuoses prades. S'ha elaborat artesanalment en aquesta zona durant més de 100 anys i ha madurat a les tradicionals bodegues per a un afinament que aconseguís el seu delicat i suau sabor. A més, el seu cinturó de fusta d'avet de la zona li confereix el seu exquisit toc de taní. El Vacherin Mont-d'Or AOP és un formatge estacional que alegra el paladar dels amants del formatge des de finals de setembre fins a l'abril. Amb un vi elegant, desenvolupa el seu suau sabor realment quan es deixa a temperatura ambient unes hores abans de gaudir-ne. A més, la millor manera de servir-lo és amb cullera. Així és com se n'aprecia la qualitat fundent i cremosa. Als gurmets els encanta el Vacherin Mont-d'Or AOP com un excel·lent formatge per postres o per sopar, acompanyat de Geschwellti o de pa cruixent. »
Amstad Chäslädeli GmbH, Zürich
Formatge tou
Tipus de formatge
Llet termitzada
Processament de la llet
Llet de vaca
Tipus de llet
Gras
Mín.
45%
Contingut de greix
Quall animal
Quall
Quall
Tolerabilitat
Sense gluten
Mesos
1
Durada de la curació
Sabor
Suau
Cremós
Labels
AOP/IGP
Regió
Oest de Suïssa
Estació
Octubre-Abril
Mida de la roda
0.40-3.00 kg
Vacherin Mont-d'Or AOP

Una especialitat de formatge tou de temporada del Vallée de Joux del Jura del cantó de Vaud. És irresistible directament tret del forn.

Interprofession du Vacherin Mont-d’Or
Rue Grenade 40

1510 Moudon
Telefon: +41 (0) 21 905 75 46,
Telefax: +41 (0) 21 905 81 30

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.