Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió
Emmentaler AOP Gotthelf
Emmentaler AOP Gotthelf

Emmentaler AOP Gotthelf

«L'excepcional formatge és una reminiscència del sacerdot Albert Bitzius, àlies Jeremias Gotthelf, un dels escriptors més coneguts de Suïssa. Va viure a principis del segle XIX a Lützelflüh, a la regió d'Emmental. "La formatgeria del poble" (títol original: Die Käserei in der Vehfreude) és una de les seves obres més cèlebres que parla sobre la formatgeria de l'Emmentaler. El nou Emmentaler AOP Gotthelf d'Emmentaler Switzerland es continua produint avui dia de la mateixa manera que es feia durant l'època de Gotthelf: amb cultius de casa i en una formatgeria que només produeix Emmentaler un cop al dia. L'etiqueta de la roda amb filigrana està decorada amb imatges del best seller de Gotthelf. »
Formatge dur
Tipus de formatge
Llet crua
Processament de la llet
Llet de vaca
Tipus de llet
Gras
Mín.
45%
Contingut de greix
Quall animal
Quall
Quall
Tolerabilitat
Sense lactosa
Sense gluten
Mesos
12
Durada de la curació
Sabor
Forta
Labels
AOP/IGP
Regió
Regió de Berna, Nord-oest de Suïssa, Est de Suïssa, Suïssa Central
Estació
Tot l'any
Mida de la roda
75.00-120.00 kg
Emmentaler AOP

Qui prova l'Emmentaler AOP sap que aquest formatge gran, tant en mida com en fama mundial, parla per si mateix. L'Emmentaler AOP és un bocí de la natura, bocí a bocí.

Emmentaler Switzerland
Consortium Emmentaler AOP
Zieglerstrasse 43 B
Postfach

CH-3000 Bern 14
Telefon: +41 (0)31 388 42 42
Telefax: +41 (0)31 388 42 40

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.