Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió
Emmentaler AOP Eidgenoss
Emmentaler AOP Eidgenoss

Emmentaler AOP Eidgenoss

«Com l'Emmentaler AOP, el Schwingen (una varietat de lluita tradicional suïssa) també forma part del país i no podem imaginar-nos la cultura suïssa sense aquest aspecte. Per això, durant Schwingen Eidgenoss i a la festa alpina a Burgdorf hi ha un formatge intens - l'Emmentaler AOP Eidgenoss - que es cura com es feia antigament, amb teixit de lli, i s'etiqueta amb una imatge dedicada completament al Schwingen. L'etiqueta dissenyada per l'artista suís Thomas Ott von Hand mostra els moviments de lluita més importants del Schwingen i, al centre, el seu acte més important: l'encaixada de mans dels participants abans de començar la lluita com a senyal d'equitat.  »
Bergkäserei Oberei, Süderen
Formatge dur
Tipus de formatge
Llet crua
Processament de la llet
Llet de vaca
Tipus de llet
Gras
Mín.
45%
Contingut de greix
Quall animal
Quall
Quall
Tolerabilitat
Sense lactosa
Sense gluten
Mesos
8
Durada de la curació
Sabor
Forta
Regió
Regió de Berna, Nord-oest de Suïssa, Est de Suïssa, Suïssa Central
Estació
Tot l'any
Mida de la roda
75.00-120.00 kg
Emmentaler AOP

Qui prova l'Emmentaler AOP sap que aquest formatge gran, tant en mida com en fama mundial, parla per si mateix. L'Emmentaler AOP és un bocí de la natura, bocí a bocí.

Emmentaler Switzerland
Consortium Emmentaler AOP
Zieglerstrasse 43 B
Postfach

CH-3000 Bern 14
Telefon: +41 (0)31 388 42 42
Telefax: +41 (0)31 388 42 40

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.