Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió
Vacherin Fribourgeois AOP Berg
Vacherin Fribourgeois AOP Berg

Vacherin Fribourgeois AOP Berg

«A la llet que aporta els seus rics i característics aromes a la classe BERG, es pot trobar el net aire de les muntanyes i els olors florals de les prades altes. Floral i amb cos quan és jove, aquest formatge desenvolupa una riquesa cremosa i aromàtica passats uns mesos de curació. Va molt bé com a formatge per a postres i és exquisit amb trossos de poma, castanyes o nous. »
Formatge semidur
Tipus de formatge
Llet crua
Processament de la llet
Llet de vaca
Tipus de llet
Gras
Mín.
45%
Contingut de greix
Quall animal
Quall
Quall
Tolerabilitat
Sense gluten
Setmanes
9-25
Durada de la curació
Sabor
Cremós
Aromàtic
Forta
Labels
AOP/IGP
Regió
Oest de Suïssa
Estació
Tot l'any
Mida de la roda
6.00-10.00 kg
Vacherin Fribourgeois AOP

Aquest cremós formatge de pasta semidura és un component indiscutible de la coneguda fondue moitié-moitié. Sol, també és exquisit.

Interprofession du Vacherin Fribourgeois
Rue Condémine 56
Case postale 2175

1630 Bulle 2
Telefon: +41 (0) 26 919 87 56
Telefax: +41 (0) 26 919 87 49

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.