Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió
Vacherin Fribourgeois AOP Alp
Vacherin Fribourgeois AOP Alp

Vacherin Fribourgeois AOP Alp

«La rara diversitat de flora dels prealps de Friburg i els coneixements i les habilitats que han anat transmetent els pastors alpins li atorguen a la classe Alp el seu caràcter exclusiu. Fabricat de manera tradicional a les masies dels Alps amb llet crua, aquest formatge desenvolupa aromes de subtil complexitat. La seva heterogeneïtat i el seu caràcter típic es formen durant el procés de curació. Amb arrugues o llis, però sempre inimitable, normalment es menja amb les mans i és un element que no pot faltar als plats de formatge dels gastrònoms. »
Formatge semidur
Tipus de formatge
Llet crua
Processament de la llet
Llet de vaca
Tipus de llet
Gras
Mín.
45%
Contingut de greix
Quall animal
Quall
Quall
Tolerabilitat
Sense gluten
Setmanes
12-25
Durada de la curació
Sabor
Recent
Labels
AOP/IGP
Regió
Oest de Suïssa
Estació
Maig-Octubre
Mida de la roda
6.00-10.00 kg
Vacherin Fribourgeois AOP

Aquest cremós formatge de pasta semidura és un component indiscutible de la coneguda fondue moitié-moitié. Sol, també és exquisit.

Interprofession du Vacherin Fribourgeois
Rue Condémine 56
Case postale 2175

1630 Bulle 2
Telefon: +41 (0) 26 919 87 56
Telefax: +41 (0) 26 919 87 49

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.