Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió
Vacherin Fribourgeois AOP Rustic
Vacherin Fribourgeois AOP Rustic

Vacherin Fribourgeois AOP Rustic

«A les coves es desenvolupen lentament tots els aromes de la terra i de la biodiversitat de les prades per crear el "rústic" de sabor incomparable. Recognoscible per la seva crosta generalment arrugada, després de 12 setmanes de curació ja adquireix equilibri i desenvolupa tota la seva delícia i singularitat passats aproximadament 5 o 6 mesos. Els exigents gurmets el degusten en acabar un àpat amb un got de vi especiat. O bé amb un mos de xocolata negra. »
Cremo S.A., Villars-sur-Glâne
Formatge semidur
Tipus de formatge
Llet crua
Processament de la llet
Llet de vaca
Tipus de llet
Gras
Mín.
45%
Contingut de greix
Quall animal
Quall
Quall
Tolerabilitat
Sense gluten
Setmanes
12-25
Durada de la curació
Sabor
Aromàtic
Labels
AOP/IGP
Regió
Oest de Suïssa
Estació
Tot l'any
Mida de la roda
6.00-10.00 kg
Vacherin Fribourgeois AOP

Aquest cremós formatge de pasta semidura és un component indiscutible de la coneguda fondue moitié-moitié. Sol, també és exquisit.

Interprofession du Vacherin Fribourgeois
Rue Condémine 56
Case postale 2175

1630 Bulle 2
Telefon: +41 (0) 26 919 87 56
Telefax: +41 (0) 26 919 87 49

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.