«A les coves es desenvolupen lentament tots els aromes de la terra i de la biodiversitat de les prades per crear el "rústic" de sabor incomparable.
Recognoscible per la seva crosta generalment arrugada, després de 12 setmanes de curació ja adquireix equilibri i desenvolupa tota la seva delícia i singularitat passats aproximadament 5 o 6 mesos.
Els exigents gurmets el degusten en acabar un àpat amb un got de vi especiat. O bé amb un mos de xocolata negra.»
Cremo S.A.,
Villars-sur-Glâne
Formatge semidur
Tipus de formatge
Llet crua
Processament de la llet
Llet de vaca
Tipus de llet
Gras
Mín.
45%
Contingut de greix
Quall animal
Quall
Tolerabilitat
Sense gluten
Setmanes
12-25
Durada de la curació
Sabor
Aromàtic
Labels
AOP/IGP
Regió
Oest de Suïssa
Estació
Tot l'any
Mida de la roda
6.00-10.00
kg
Vacherin Fribourgeois AOP
Aquest cremós formatge de pasta semidura és un component indiscutible de la coneguda fondue moitié-moitié. Sol, també és exquisit.
Interprofession du Vacherin Fribourgeois
Rue Condémine 56
Case postale 2175
1630
Bulle 2
Telefon: +41 (0) 26 919 87 56 Telefax: +41 (0) 26 919 87 49
Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.