Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió
Raclette Suisse®
Raclette Suisse®

Raclette Suisse®

«Segons els escrits dels convents d'Obwalden i Nidwalden hem d'admetre que el lluitador i alliberador Guillem Tell ja va gaudir l'any 1291 de la "Bratchäs", el nom amb què llavors es coneixia la Raclette. En aquell moment, el formatge Raclette es fonia en un foc obert i la pasta tova es vessava a poc a poc en un plat. Tanmateix, aquesta forma de preparació fou durant molt de temps l'herència dels grangers, el privilegi de la gent del camp. Al segle XX, el producte dels grangers va baixar dels Alps i, amb el descobriment dels forns elèctrics, es va convertir ràpidament en el popular plat nacional suís. En aquella època, també va aparèixer la denominació francesa "la raclette", que prové del verb racler (rascar o gratar). Fins i tot avui dia, el Raclette Suisse® es continua produint a base de l'antiga recepta, amb molt d'amor i una gran destresa manual. »
Amstad Chäslädeli GmbH, Zürich Wildberg Käse AG, Wildberg Seiler Käserei AG, Giswil
Formatge semidur
Tipus de formatge
Llet pasteuritzada
Processament de la llet
Llet de vaca
Tipus de llet
Gras
Mín.
45%
Contingut de greix
Quall animal
Quall
Quall
Tolerabilitat
Sense gluten
Mesos
3-5
Durada de la curació
Sabor
Suau
Aromàtic
Regió
Oest de Suïssa, Regió de Berna, Est de Suïssa, Suïssa Central, Grisons
Estació
Tot l'any
Raclette Suisse®

Raclette Suisse®, l'exquisit formatge fundent es prepara fàcilment i en infinites variacions junt amb ingredients selectes.

Geschäftsstelle Raclette Suisse
Weststrasse 10

3000 Bern 6
Telefon: +41 (0) 31 359 53 25
Telefax: +41 (0) 31 359 58 51

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.