Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió
Raclette du Valais AOP
Raclette du Valais AOP

Raclette du Valais AOP

«El Walliser Raclette AOP és un producte natural 100% que comença amb l'alimentació de les vaques i continua amb el tractament de la llet fins arribar a la maduració en caves. És un formatge inimitable i únic arrelat al territori, a la seva història i a una denominació regional, marcada amb una etiqueta a l'arc de la roda del formatge. La rica flora de la regió alpina i de muntanya del cantó de Wallis li confereix el seu sabor aromàtic i fresc únic, amb infinites variacions. L'octubre de 2007 se li va concedir la denominació d'origen protegida «AOP». »
Bio-Bergkäserei Genossenschaft Goms, Gluringen VS Walker, Bitsch
Formatge semidur
Tipus de formatge
Llet crua
Processament de la llet
Llet de vaca
Tipus de llet
%
Contingut de greix
Quall animal
Quall
Quall
Tolerabilitat
Sense lactosa
Sense gluten
Mesos
3
Durada de la curació
Labels
AOP/IGP
Regió
Valais
Estació
Tot l'any
Mida de la roda
4.80-5.20 kg
Walliser Raclette AOP

El cremós i saborós formatge Walliser Raclette AOC es produeix únicament al cantó de Wallis a partir de llet crua.

Sortenorganisation Walliser Raclette AOP
Avenue de la Gare 2

1964 Conthey
Telefon: +41 (0) 27 345 40 90
Telefax: +41 (0) 27 345 40 11

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.