«Le Gruyère AOP Bio li deu el seu delicat i típic sabor a la immillorable llet crua de la regió. Les vaques s'alimenten de pastura a l'estiu i de fenc a l'hivern. Tanmateix, també són importants les habilitats dels formatgers i afinadors. La denominació "bio" només s'atorga a les rodes de formatge quan la llet utilitzada prové d'empreses que compleixen els requisits per tenir l'etiqueta "Bio Suisse".»
Formatge dur
Tipus de formatge
Llet crua
Processament de la llet
Llet de vaca
Tipus de llet
49-53%
Contingut de greix
Quall animal
Quall
Tolerabilitat
Sense lactosa
Sense gluten
Mesos
mindestens
5
Durada de la curació
Sabor
Aromàtic
Salat
Forta
Labels
Bio
AOP/IGP
Regió
Oest de Suïssa
Estació
Tot l'any
Mida de la roda
25.00-40.00
kg
Le Gruyère AOP
Els amants dels formatges de tot el món valoren el Gruyère AOP gràcies al seu aroma característic, es tracta d'una obra mestra de l'art formatger suís.
Interprofession du Gruyère
Case postale 12
1663
Pringy - Gruyères
Telefon: +41 (0) 26 921 84 10 Telefax: +41 (0) 26 921 84 11
Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.