Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió
Le Gruyère d'Alpage AOP
Le Gruyère d'Alpage AOP

Le Gruyère d'Alpage AOP

«Le Gruyère d'Alpage AOP es produeix durant els mesos d'estiu als Alps. Li deu el seu delicat i típic sabor a l'àmplia varietat de pastures i de flora alpina, així com a la immillorable llet crua de les vaques. Tanmateix, també són importants les habilitats dels formatgers i afinadors. »
Formatge dur
Tipus de formatge
Llet crua
Processament de la llet
Llet de vaca
Tipus de llet
49-53%
Contingut de greix
Quall animal
Quall
Quall
Tolerabilitat
Sense lactosa
Sense gluten
Mesos
mindestens
5
Durada de la curació
Sabor
Aromàtic
Salat
Forta
Labels
AOP/IGP
Regió
Oest de Suïssa
Estació
Maig-Octubre
Mida de la roda
20.00-35.00 kg
Le Gruyère AOP

Els amants dels formatges de tot el món valoren el Gruyère AOP gràcies al seu aroma característic, es tracta d'una obra mestra de l'art formatger suís.

Interprofession du Gruyère
Case postale 12

1663 Pringy - Gruyères
Telefon: +41 (0) 26 921 84 10
Telefax: +41 (0) 26 921 84 11

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.