«L'especialitat aromàtica de llet semidescremada per als amants del formatge molt fort. Durant el temps de conservació de 6 a 8 mesos, aquest formatge assoleix una massa fosa, carnosa fins al punt de ser trencadissa i seca, arribant a tenir un sabor aromàtic inconfusible. Els seus amants en són seguidors summament fidels! Es pot reconèixer el formatge Appenzeller® 1/4 de greix-sabor fort per la seva etiqueta platejada i de color marró.»
Amstad Chäslädeli GmbH,
Zürich
Formatge semidur
Tipus de formatge
Llet crua
Processament de la llet
Llet de vaca
Tipus de llet
Quart de formatge gras
Mín.
15%
Contingut de greix
Quall animal
Quall
Tolerabilitat
Sense lactosa
Sense gluten
Mesos
6-8
Durada de la curació
Sabor
Forta
Regió
Est de Suïssa
Estació
Tot l'any
Mida de la roda
5.00-6.40
kg
Appenzeller®
La barreja d'herbes secreta amb què s'acostuma a untar a mà cada peça, el converteix en el formatge més aromàtic de Suïssa.
Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.