Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió
Appenzeller® suau-aromàtic Bio
Appenzeller® suau-aromàtic Bio

Appenzeller® suau-aromàtic Bio

«Des de la tardor del 1996, els formatges Appenzeller® també s'elaboren amb llet biològica (conforme a les normatives Bio-Suisse). No hi ha cap diferència de sabor pel que fa a l'Appenzeller® suau-aromàtic, que ha passat pel mateix temps de maduració. Per fora, només es diferencia per l'estampat de la crosta ("BIO") i l'etiqueta especial "BIO". »
Formatge semidur
Tipus de formatge
Llet crua
Processament de la llet
Llet de vaca
Tipus de llet
Gras
Mín.
45%
Contingut de greix
Quall animal
Quall
Quall
Tolerabilitat
Sense lactosa
Sense gluten
Mesos
3
Durada de la curació
Sabor
Suau
Forta
Labels
Bio
Regió
Est de Suïssa
Estació
Tot l'any
Mida de la roda
6.40-7.40 kg
Appenzeller®

La barreja d'herbes secreta amb què s'acostuma a untar a mà cada peça, el converteix en el formatge més aromàtic de Suïssa.

SO Appenzeller Käse GmbH
Poststrasse 12
Postfach 67

CH-9050 Appenzell
Telefon: +41 (0) 71 788 30 40

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.