Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió
Appenzeller® Extra-aromàtic
Appenzeller® Extra-aromàtic

Appenzeller® Extra-aromàtic

«L'especialitat exclusiva s'explica per un període de conservació de sis mesos i unes cures amb molt d'amor gràcies al misteriós adobament d'herbes. D'aquí és d'on l'Appenzeller® extraaromàtic obté el seu aroma. Els experts han seleccionat l'Appenzeller® extraaromàtic com un dels millors formatges. El seu especial aroma totalment curat l'obté de la intensa cura que ha rebut durant mig any. L'extraaromàtic porta una etiqueta negra i daurada. »
Amstad Chäslädeli GmbH, Zürich Bütschwil Käse AG, Bütschwil Käserei Gabris AG, Hosenruck
Formatge semidur
Tipus de formatge
Llet crua
Processament de la llet
Llet de vaca
Tipus de llet
Gras
Mín.
45%
Contingut de greix
Quall animal
Quall
Quall
Tolerabilitat
Sense lactosa
Sense gluten
Mesos
6
Durada de la curació
Sabor
Forta
Regió
Est de Suïssa
Estació
Tot l'any
Mida de la roda
6.40-7.40 kg
Appenzeller®

La barreja d'herbes secreta amb què s'acostuma a untar a mà cada peça, el converteix en el formatge més aromàtic de Suïssa.

SO Appenzeller Käse GmbH
Poststrasse 12
Postfach 67

CH-9050 Appenzell
Telefon: +41 (0) 71 788 30 40

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.