Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió
Appenzeller® sabor fort-aromàtic
Appenzeller® sabor fort-aromàtic

Appenzeller® sabor fort-aromàtic

«L'Appenzeller® sabor fort-aromàtic, que fins fa poc era totalment aromàtic, li deu la seva curació a una conservació de com a mínim quatre mesos. Obté la seva condició única (com tots els formatges Appenzeller®) gràcies a l'afecte que li atorga el misteriós adobament d'herbes. La seva composició és un misteri molt ben guardat des de fa segles. Es pot reconèixer l'Appenzeller® sabor fort-aromàtic per la seva etiqueta daurada. »
Bütschwil Käse AG, Bütschwil Käserei Gabris AG, Hosenruck
Formatge semidur
Tipus de formatge
Llet crua
Processament de la llet
Llet de vaca
Tipus de llet
Gras
Mín.
45%
Contingut de greix
Quall animal
Quall
Quall
Tolerabilitat
Sense lactosa
Sense gluten
Mesos
4-5
Durada de la curació
Sabor
Forta
Regió
Est de Suïssa
Estació
Tot l'any
Mida de la roda
6.40-7.40 kg
Appenzeller®

La barreja d'herbes secreta amb què s'acostuma a untar a mà cada peça, el converteix en el formatge més aromàtic de Suïssa.

SO Appenzeller Käse GmbH
Poststrasse 12
Postfach 67

CH-9050 Appenzell
Telefon: +41 (0) 71 788 30 40

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.