Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió
Appenzeller® suau-aromàtic
Appenzeller® suau-aromàtic

Appenzeller® suau-aromàtic

«L'Appenzeller® suau-aromàtic es conserva durant al menys tres mesos i és una de les especialitats de formatges de Suïssa més importants. L'agradable paisatge muntanyós de la regió d'Appenzeller, amb la seva abundant pastura especiada, forma la base ideal per a una llet crua natural i intensa d'on prové el formatge Appenzeller®. El sabor suau-aromàtic es pot reconèixer gràcies a la seva etiqueta platejada. »
Amstad Chäslädeli GmbH, Zürich Bütschwil Käse AG, Bütschwil Käserei Gabris AG, Hosenruck
Formatge semidur
Tipus de formatge
Llet crua
Processament de la llet
Llet de vaca
Tipus de llet
Gras
Mín.
45%
Contingut de greix
Quall animal
Quall
Quall
Tolerabilitat
Sense lactosa
Sense gluten
Mesos
3
Durada de la curació
Sabor
Suau
Forta
Regió
Est de Suïssa
Estació
Tot l'any
Mida de la roda
6.40-7.40 kg
Appenzeller®

La barreja d'herbes secreta amb què s'acostuma a untar a mà cada peça, el converteix en el formatge més aromàtic de Suïssa.

SO Appenzeller Käse GmbH
Poststrasse 12
Postfach 67

CH-9050 Appenzell
Telefon: +41 (0) 71 788 30 40

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.