«El formatge alpí de Berna neix on les vaques pasturen sobre els assolellats i exuberants Alps de la nit, on , de bon matí i de manera natural, es converteix la rica llet alpina acabada de munyir en formatge.
Els pasturatges naturals dels Alps sense fertilitzants, les herbes alpines especials i el sa i pur aire de les muntanyes caracteritzen el nostre formatge alpí de Berna. El formatge alpí de Berna, tal com ho demostren els estudis, conté una qualitat relativament alta d'àcid linoleic, un àcid gras amb omega 3.»
Sulsalp Käserei,
Hondrich
Formatge dur
Tipus de formatge
Llet crua
Processament de la llet
Llet de vaca
Tipus de llet
Gras
Mín.
45%
Contingut de greix
Quall animal
Quall
Tolerabilitat
Sense lactosa
Sense gluten
Mesos
4.5-12
Durada de la curació
Sabor
Suau
Forta
Labels
AOP/IGP
Regió
Regió de Berna
Estació
Maig-Setembre
Mida de la roda
5.00-16.00
kg
Berner Alp-und Hobelkäse AOP
El Berner Alpkäse AOP es fabrica diàriament a l'estiu a partir de llet crua dels Alps.
Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.