Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió
Hobelkäse de Berna AOP
Hobelkäse de Berna AOP

Hobelkäse de Berna AOP

«El greix del formatge alpí de l'Oberland bernès es desenvolupa entre els 5 i 7 mesos. Després, passa una curació en una sala (magatzem) a una temperatura aproximada de 12ºC i una humitat relativa d'entre el 70-75%, fins que es converteix en Hobelkäse de Berna AOP. Desprèn un aroma únic gràcies als exuberants pasturatges dels Alps, al mètode tradicional de producció i al seu emmagatzematge especial. »
Formatge extradur
Tipus de formatge
Llet crua
Processament de la llet
Llet de vaca
Tipus de llet
Gras
Mín.
45%
Contingut de greix
Quall animal
Quall
Quall
Tolerabilitat
Sense lactosa
Sense gluten
Mesos
18
Durada de la curació
Sabor
Forta
Labels
AOP/IGP
Regió
Regió de Berna
Estació
Maig-Setembre
Mida de la roda
4.50-16.00 kg
Berner Alp-und Hobelkäse AOP

El Berner Alpkäse AOP es fabrica diàriament a l'estiu a partir de llet crua dels Alps.

CasAlp
Sortenorganisation Berner Alp- und Hobelkäse AOP
Inforama Berner Oberland

3702 Hondrich
Telefon: +41 (0) 31 636 04 98

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.