Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió
L'Etivaz AOP
L'Etivaz AOP

L'Etivaz AOP

«L'Etivaz AOP és un formatge de pasta dura a base de llet crua, elaborat a mà amb llet crua al foc segons una recepta tradicional que només succeeix en poc més d'un centenar de formatgeries alpines dels Alps de Vaud entre els mesos de maig i octubre. La llet crua es processa directament in situ i està plena d'aromes de les fines herbes alpines.  »
Formatge dur
Tipus de formatge
Llet crua
Processament de la llet
Llet de vaca
Tipus de llet
Gras
Mín.
45%
Contingut de greix
Quall animal
Quall
Quall
Tolerabilitat
Sense lactosa
Sense gluten
Mesos
5-13
Durada de la curació
Sabor
Recent
AOP/IGP
Regió
Oest de Suïssa
Estació
Maig-Octubre
Mida de la roda
10.00-38.00 kg
L'Etivaz AOP

L'Etivaz AOP és una saborosa raresa entre els formatges dels Alps del cantó de Vaud, ja que només es fabrica a mà en petites quantitats els mesos d'estiu i sobre un foc de llenya.

La Maison de L’Etivaz
Route des Mosses 72

1660 L’Etivaz
Telefon: +41 (0) 26 924 70 60
Telefax: +41 (0) 26 924 40 60

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.