Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió
Past-Tilsiter Switzerland (verd)
Past-Tilsiter Switzerland (verd)

Past-Tilsiter Switzerland (verd)

«Suau, una mica àcid i de consistència tendra: així és el Past-Tilsiter Switzerland. Agrada, fins i tot, als consumidors joves gràcies al seu aroma equilibrat i a la seva pasta suau i elegant. El popular formatge verd és adequat com a àpat senzill i també com a base per a un plat sofisticat. Per a amanides de formatge, torrades i en llenques, per exemple, va molt bé aquest formatge. I, per descomptat, als plats de formatge queda de luxe. El Past-Tilsiter Switzerland es produeix en formatgeries individuals. La majoria són negocis familiars. No estan limitats a l'hora de complir els estrictes controls de qualitat (des de l'entrega de la llet fins que el formatge curat és a punt de ser consumit) i treballen tots els dies amb un únic objectiu comú: produir un exquisit Past-Tilsiter Switzerland per al gran gaudi dels consumidors. »
Formatge semidur
Tipus de formatge
Llet pasteuritzada
Processament de la llet
Llet de vaca
Tipus de llet
Gras
Mín.
45%
Contingut de greix
Quall microbià
Quall
Quall
Tolerabilitat
Sense gluten
Mesos
1-2
Durada de la curació
Sabor
Suau
Aromàtic
Regió
Est de Suïssa
Estació
Tot l'any
Mida de la roda
4.00-4.50 kg
Tilsiter

Tilsiter Switzerland, de les verdes pastures de Thurgau i amb una recepta que data de 1893, és una de les marques més potents de Suïssa.

SO Tilsiter Switzerland GmbH
Dunantstrasse 10
Postfach

8570 Weinfelden

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.