Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió
Tilsiter Switzerland semicurat (vermell)
Tilsiter Switzerland semicurat (vermell)

Tilsiter Switzerland semicurat (vermell)

«El vermell Tilsiter Switzerland és un clàssic entre els formatges semidurs suïssos. El fabriquen amb molt d'amor i un gran coneixement per part de les empreses familiars dels cantons de Turgòvia i St. Gallen, i també de la part alta del cantó de Zúrich. Cada roda es produeix a mà i s'emmagatzema a les coves durant el temps de curació. Els productors de llet i els formatgers es coneixen en persona. Gràcies als curts trajectes de transport, la llet sempre arriba fresca. A més, gràcies als constants controls de qualitat (des de l'entrega de la llet fins a la producció de formatge curat preparat per ser consumit), sempre es garanteix un gaudi total d'aquest Tilsiter Switzerland. Tant és si és semicurat o aromàtic: el vermell és, per naturalesa, un formatge amb talent versàtil, ja es combini amb plats freds o calents. Sorprèn especialment també com a especialitat Bio. El Tilsiter Switzerland Bio es produeix exclusivament a la formatgeria de Maseltrangen, a Rufi (St. Gallen). L'etiqueta ""bio"" és equivalent a un tractament agradable dels animals, la natura i les seves matèries primeres. »
Käserei Rüegg GmbH, Hinwil-Ringwil
Formatge semidur
Tipus de formatge
Llet crua parcialment termitzada
Processament de la llet
Llet de vaca
Tipus de llet
Gras
Mín.
45%
Contingut de greix
Quall animal
Quall
Quall
Tolerabilitat
Sense gluten
Setmanes
10-15
Durada de la curació
Sabor
Forta
Regió
Est de Suïssa
Estació
Tot l'any
Tilsiter

Tilsiter Switzerland, de les verdes pastures de Thurgau i amb una recepta que data de 1893, és una de les marques més potents de Suïssa.

SO Tilsiter Switzerland GmbH
Dunantstrasse 10
Postfach

8570 Weinfelden

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.