Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió
Emmentaler AOP curat en gruta
Emmentaler AOP curat en gruta

Emmentaler AOP curat en gruta

«L'Emmentaler AOP curat en gruta és un formatge que compleix els estàndards més alts i és una delícia especial per als experts formatgers. Les rodes seleccionades s'emmagatzemen i es curen a les coves de pedra de la zona central de Suïssa. En aquestes coves humides amb flora especial hi ha les condicions climàtiques ideals per a una llarga curació. Amb una humitat del 95% i una temperatura constant de 13ºC, l'Emmentaler AOP curat en gruta desenvolupa el seu sabor completament aromàtic, a més d'una crosta inigualable en negre natural. »
Amstad Chäslädeli GmbH, Zürich Käserei Stampfli GmbH, Geiss
Formatge dur
Tipus de formatge
Llet crua
Processament de la llet
Llet de vaca
Tipus de llet
Gras
Mín.
45%
Contingut de greix
Quall animal
Quall
Quall
Tolerabilitat
Sense lactosa
Sense gluten
Mesos
12
Durada de la curació
Sabor
Aromàtic
AOP/IGP
Regió
Regió de Berna, Nord-oest de Suïssa, Est de Suïssa, Suïssa Central
Estació
Tot l'any
Mida de la roda
75.00-120.00 kg
Emmentaler AOP

Qui prova l'Emmentaler AOP sap que aquest formatge gran, tant en mida com en fama mundial, parla per si mateix. L'Emmentaler AOP és un bocí de la natura, bocí a bocí.

Consortium Emmentaler AOP
Postfach
Zieglerstrasse 43 B

3000 Bern 14
Telefon: +41 (0)31 388 42 42
Telefax: +41 (0)31 388 42 40

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.