Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió
Emmentaler AOP Réserve
Emmentaler AOP Réserve

Emmentaler AOP Réserve

«L'Emmentaler AOP Réserve és un formatge per a sibarites. En el primer control de qualitat se seleccionen les rodes adequades per obtenir la qualitat de "reserva" en el procés posterior de curació. Amb una edat de com a mínim 8 mesos, aquestes rodes han estat curades de manera intensiva en coves adequades. S'han curat a una temperatura d'entre 11 i 14 graus, i amb una humitat superior al 90 % (emmagatzematge humit) per tal d'obtenir-ne l'aroma. L'Emmentaler AOP Réserve també es ven amb altres denominacions que fan referència a un temps més elevat de curació (p. ex., Surchoix, Reif, Rezent, etc.). »
Amstad Chäslädeli GmbH, Zürich Dorf-Chäsi Hergiswil AG, Hergiswil LU DORFKÄSEREI THUNDORF, Thundorf Lustenberger & Dürst AG, Hünenberg See Napf-Chäsi AG, Luthern Pius Hitz Feinkost, Ebersecken
Formatge dur
Tipus de formatge
Llet crua
Processament de la llet
Llet de vaca
Tipus de llet
Gras
Mín.
45%
Contingut de greix
Quall animal
Quall
Quall
Tolerabilitat
Sense lactosa
Sense gluten
Mesos
8
Durada de la curació
Sabor
Forta
Labels
AOP/IGP
Regió
Regió de Berna, Nord-oest de Suïssa, Est de Suïssa, Suïssa Central
Estació
Tot l'any
Mida de la roda
75.00-120.00 kg
Emmentaler AOP

Qui prova l'Emmentaler AOP sap que aquest formatge gran, tant en mida com en fama mundial, parla per si mateix. L'Emmentaler AOP és un bocí de la natura, bocí a bocí.

Emmentaler Switzerland
Consortium Emmentaler AOP
Zieglerstrasse 43 B
Postfach

CH-3000 Bern 14
Telefon: +41 (0)31 388 42 42
Telefax: +41 (0)31 388 42 40

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.