Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió
Emmentaler AOP Classic
Emmentaler AOP Classic

Emmentaler AOP Classic

«L'Emmentaler AOP Classic, amb la seva crosta uniforme, la seva mida foradada de cireres i el seu incomparable aroma suau a nou, forma part de la natura i de la cultura suïsses. Per als amants del formatge, aquest formatge de llet crua és una exquisidesa en tots els plats de formatge i serveix per enriquir l'esmorzar i les postres, a més de completar qualsevol àpat. Crea una base saborosa per a la cuina calenta. »
Amstad Chäslädeli GmbH, Zürich Cremo S.A., Villars-sur-Glâne DORFKÄSEREI THUNDORF, Thundorf Emmi Schweiz AG, Schlierbach Käserei Gondiswil, Gondiswil Käserei Landiswil, Landiswil Käserei Müller-Thurgau / Käse Thurgau AG, Hagenwil-Amriswil Käserei Neuenschwander, Güttingen Käserei Niedermuhlern, Niedermuhlern Käserei Seetal, Hämikon Käserei Stampfli GmbH, Geiss Lustenberger & Dürst AG, Hünenberg See Napf-Chäsi AG, Luthern Pius Hitz Feinkost, Ebersecken REK AG, Oberbütschel Toni Gübeli Käserei GmbH, Dreien
Formatge dur
Tipus de formatge
Llet crua
Processament de la llet
Llet de vaca
Tipus de llet
Gras
Mín.
45%
Contingut de greix
Quall animal
Quall
Quall
Tolerabilitat
Sense lactosa
Sense gluten
Mesos
4
Durada de la curació
Sabor
Suau
Aromàtic
Labels
AOP/IGP
Regió
Regió de Berna, Nord-oest de Suïssa, Est de Suïssa, Suïssa Central
Estació
Tot l'any
Mida de la roda
75.00-120.00 kg
Emmentaler AOP

Qui prova l'Emmentaler AOP sap que aquest formatge gran, tant en mida com en fama mundial, parla per si mateix. L'Emmentaler AOP és un bocí de la natura, bocí a bocí.

Emmentaler Switzerland
Consortium Emmentaler AOP
Zieglerstrasse 43 B
Postfach

CH-3000 Bern 14
Telefon: +41 (0)31 388 42 42
Telefax: +41 (0)31 388 42 40

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.