Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió
Chaux-d'Abel
Chaux-d'Abel

Chaux-d'Abel

«Der "Chaux-d'Abel" wurde früher auf Bauernhöfe hergeschtellt. Er aufweist eine spezielle angenehme Geschmacksnote. Dieser Käse ist ein typisches Regionalprodukt und eignet sich gut für Apéros, Dessert sowie für die warme Küche. »
Käserei La Chaux-d'Abel, La Ferrière
Formatge semidur
Tipus de formatge
Llet crua
Processament de la llet
Llet de vaca
Tipus de llet
Gras
Mín.
45%
Contingut de greix
Quall animal
Quall
Quall
Tolerabilitat
Sense lactosa
Sense gluten
Mesos
2-3
Durada de la curació
Sabor
Cremós
Aromàtic
Labels
Suisse Garantie
Regió
Nord-oest de Suïssa
Estació
Tot l'any
Mida de la roda
6.50-7.40 kg

Der Produzent

Käserei La Chaux-d'Abel

La Chaux-d'Abel
2333 La Ferrière
Telefon: +41 32 961 11 53

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.