Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió
Bloderkäse AOP BIO
Bloderkäse AOP BIO

Bloderkäse AOP BIO

«Der Bloderkäse wird nach den traditionellen und überlieferten vorgaben produziert. Der Bloderkäse wird ohne Lab produziert mit einer Säure Gerinnung. Dieser Käse wird in Unterwasser hergestellt und in den eigenen Kellern ausgereift. Die Spezialitäten-Käserei ist zwischen den Churfirsten und dem Alpstein im Quellgebiet der Thur auf 900m. ü. M.  »
Käserei Stofel AG, Unterwasser
Formatge fresc
Tipus de formatge
Llet termitzada
Processament de la llet
Llet de vaca
Tipus de llet
Formatge baix en greix
Max.
15%
Contingut de greix
Quall vegetal
Quall
Quall
Tolerabilitat
Sense gluten
Sabor
Suau
Salat
Labels
Bio
AOP/IGP
Suisse Garantie
Regió
Est de Suïssa
Estació
Tot l'any
Mida de la roda
200.00-1500.00 g

Der Produzent

Käserei Stofel AG

Stofel 872
9657 Unterwasser
Telefon: +41 71 999 11 40

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.