Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió
Blauer Enzian BIO
Blauer Enzian BIO

Blauer Enzian BIO

«Der Blaue Enzian ist cremig und hat ein mild würziges Aroma, er ist mit Blauschimmelarern durchzogen. Dieser Käse wird in Unterwasser produziert und in den eigenen Kellern ausgereift. Die Spezialitäten-Käserei ist zwischen den Churfirsten und dem Alpstein im Quellgebiet der Thur auf 900m. ü. M.  »
Käserei Stofel AG, Unterwasser
Formatge tou
Tipus de formatge
Llet termitzada
Processament de la llet
Llet de vaca
Tipus de llet
Gras
Mín.
45%
Contingut de greix
Quall microbià
Quall
Quall
Tolerabilitat
Sense gluten
Setmanes
3-8
Durada de la curació
Sabor
Suau
Cremós
Aromàtic
Labels
Bio
Suisse Garantie
Regió
Est de Suïssa
Estació
Tot l'any
Mida de la roda
2.50-3.00 kg

Der Produzent

Käserei Stofel AG

Stofel 872
9657 Unterwasser
Telefon: +41 71 999 11 40

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.