Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió
Champoussin
Champoussin

Champoussin

«Raclette du Valais AOP »
La Ferme à Gaby, Val-d'Illiez
Formatge semidur
Tipus de formatge
Llet crua
Processament de la llet
Llet de vaca
Tipus de llet
Gras
Mín.
45%
Contingut de greix
Quall microbià
Quall
Quall
Tolerabilitat
Sense gluten
Mesos
3
Durada de la curació
Sabor
Suau
Cremós
Labels
AOP/IGP
Regió
Valais
Estació
Juny-Octubre
Mida de la roda
5.00 kg
La Ferme à Gaby

Route des Crosets 26
1873 Val-d'Illiez
Telefon: 024 477 30 88

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.