Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió
Chällerhocker
Chällerhocker

Chällerhocker

«Der Chällerhocker ist ein mindestens 8 Monate gereifter Hartkäse. Er wird aus silofreier Rohmilch und mit Bakterienkulturen nach ursprünglicher Art hergestellt. Der Teig ist wegen seiner langen Reifedauer leicht trocken und griesig. In den Löchern sammeln sich teils "Tränen". Der Geschmack ist natürlich rein, cremig würzig. »
Käserei Tufertschwil, Lütisburg
Formatge dur
Tipus de formatge
Llet termitzada
Processament de la llet
Llet de vaca
Tipus de llet
Gras
Mín.
45%
Contingut de greix
Quall animal
Quall
Quall
Tolerabilitat
Sense gluten
Mesos
9-11
Durada de la curació
Sabor
Cremós
Aromàtic
Forta
Regió
Est de Suïssa
Estació
Tot l'any
Mida de la roda
6.00-7.00 kg

Der Produzent und Verkäufer

Käserei Tufertschwil

Tufertschwil, 63,
9604 Lütisburg
Telefon: 071 931 30 77

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.