Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió
Aletsch Hobelkäse
Aletsch Hobelkäse

Aletsch Hobelkäse

«Urchiger Hobelkäse, traditionell hergestellt. Würzig und rezent. Lagerempfehlung für den Konsumenten Im Kühlschrank in Folie eingepackt mindestens zwei Wochen haltbar. Eine halbe Stunde vor dem Geniessen den Käse bei Raumtemperatur stehen lassen. Konsumentenempfehlung Ideal als Hobelkäse. Dekoriert jeden Walliser Teller, macht die Apéro-Platte zum Fest und verfeinert täglich die Pausen- und Znünibrote Ihrer Lieben. Ein Käse für jede Gelegenheit: Geschmackvoll, gefällig und gesellschaftsfähig! So schmeckt das Wallis: natürlich, würzig, ursprünglich - für echte Gaumenfreuden!  »
Walker, Bitsch
Formatge extradur
Tipus de formatge
Llet termitzada
Processament de la llet
Llet de vaca
Tipus de llet
Gras
Mín.
45%
Contingut de greix
Quall animal
Quall
Quall
Tolerabilitat
Sense lactosa
Sense gluten
Mesos
12-14
Durada de la curació
Sabor
Aromàtic
Recent
Regió
Valais
Estació
Tot l'any
Mida de la roda
5.00 kg

Der Produzent und Verkäufer

Walker

Furkastrasse 164
3982 Bitsch
Telefon: +41 27 928 62 62

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.