Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió
Emmentaler AOP Urtyp®
Emmentaler AOP Urtyp®

Emmentaler AOP Urtyp®

«L'Emmentaler AOP Urtyp® és un formatge amb el sabor original. Fa mes de 700 anys va néixer a Suïssa un formatge molt especial que un dia coneixeria tot el món. El 1291 es va fundar la Confederació Suïssa. Aquell mateix any va aparèixer una menció documentada del formatge de la regió d'Emmental. La seva fascinació ha sobreviscut durant més de set segles. I passa el mateix amb l'ambició dels formatgers de produir un formatge únic amb grans orificis. Els mestres formatgers de la regió d'Emmental ara han aconseguit un Emmentaler prèmium de fort caràcter i amb notes nobles que esdevé el producte del renaixement del llegendari formatge del 1291 i es converteix en l'original de tots els Emmentaler. Segons les estrictes normes AOP de les formatgeries originals amb llicència per produir formatge Emmentaler, als 4 mesos uns experts formatgers imparcials comproven si els formatges tenen les característiques típiques per convertir-se en un Emmentaler AOP Urtyp®. Els millors Emmentaler es continuen curant al punt en una cova humida durant com a mínim 7 mesos; es tracta d'un procés que es fa a mà i amb freqüència mitjançant tècniques tradicionals amb aigua salada. Després de superar una altra prova de qualitat imparcial, neix l'Emmentaler AOP Urtyp®, que compta amb un sabor complex, un resultat suau i una reverberació aromàtica única. »
REK AG, Oberbütschel
Formatge dur
Tipus de formatge
Llet crua
Processament de la llet
Llet de vaca
Tipus de llet
Gras
Mín.
45%
Contingut de greix
Quall animal
Quall
Quall
Tolerabilitat
Sense lactosa
Sense gluten
Mesos
mindestens
12
Durada de la curació
Sabor
Aromàtic
Forta
Labels
AOP/IGP
Regió
Regió de Berna, Nord-oest de Suïssa, Est de Suïssa, Suïssa Central
Estació
Tot l'any
Mida de la roda
80.00-100.00 kg
Emmentaler AOP

Qui prova l'Emmentaler AOP sap que aquest formatge gran, tant en mida com en fama mundial, parla per si mateix. L'Emmentaler AOP és un bocí de la natura, bocí a bocí.

Emmentaler Switzerland
Consortium Emmentaler AOP
Zieglerstrasse 43 B
Postfach

CH-3000 Bern 14
Telefon: +41 (0)31 388 42 42
Telefax: +41 (0)31 388 42 40

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.