Pàgina web disponible només de manera limitada
Si us plau, activi les cookies per utilitzar la pàgina web en tota la seva extensió
Appenzeller® refinat-aromàtic
Appenzeller® refinat-aromàtic

Appenzeller® refinat-aromàtic

«Procedent de la idíl·lica regió d'Appenzell, amb els seus paisatges muntanyosos intactes i els verds turons, arriba una de les especialitats de formatge suís més importants. El formatge Appenzeller® s'elabora de la mateixa manera que fa 700 anys, segons l'antiga tradició artesana i la recepta tradicional, en unes 50 formatgeries de poble, sense cap mena d'additius i amb llet crua natural de vaques que s'alimenten exclusivament de pastura especiada i fenc. Durant els temps de curació dels formatges Appenzeller® es fa servir un adobament d'herbes, i el refinat-aromàtic s'ha conservat durant 9 mesos. La composició exacta de l'adobament d'herbes és un secret molt ben guardat. Aquesta cura és el que permet al refinat-aromàtic obtenir el seu característic sabor refinat-aromàtic. Amb aquest formatge Appenzeller® s'ha aconseguit un formatge que es diferencia de l'assortiment existent i que sorprèn per la seva experiència de sabor: de caràcter aromàtic i equilibrat, i amb tendres però cremosos trencadissos curats a la boca. L'amant dels formatges reconeix l'Appenzeller® refinat-aromàtic per la seva etiqueta porpra i per la seva autenticitat, que garanteix la zona de fabricació extremadament limitada entre Alpstein i el llac de Constança. »
Bütschwil Käse AG, Bütschwil
Formatge semidur
Tipus de formatge
Llet crua
Processament de la llet
Llet de vaca
Tipus de llet
Gras
Mín.
45%
Contingut de greix
Quall animal
Quall
Quall
Tolerabilitat
Sense lactosa
Sense gluten
Mesos
9
Durada de la curació
Sabor
Forta
Regió
Est de Suïssa
Estació
Tot l'any
Mida de la roda
6.40-7.40 kg
Appenzeller®

La barreja d'herbes secreta amb què s'acostuma a untar a mà cada peça, el converteix en el formatge més aromàtic de Suïssa.

SO Appenzeller Käse GmbH
Poststrasse 12
Postfach 67

CH-9050 Appenzell
Telefon: +41 (0) 71 788 30 40

Galetes d'aquesta pàgina: El nostre lloc web fa servir galetes perquè els nostres socis puguin reconèixer i comprendre com fer ús del nostre lloc web. En visitar el nostre lloc web, reconeixeu que esteu d'acord amb com fem servir les galetes. Més informació.